Supersnel en muurvast lijmen

Bent u op zoek naar een lijm waarmee u een autospiegel kunt lijmen? De industrielijm van Cosmofix biedt u de oplossing. Onze lijm wordt al jaren in de autobranche gebruikt. Diverse garages en autobedrijven passen deze lijm toe om een autospiegel weer muurvast te zetten. Cosmofix beschikt over een goede UV stabiliteit en heeft een hoge weerstand tegen koud en warmte. Doordat de lijm een zeer hoge hechtingssterkte heeft, transparant is en niet wit uitslaat is het ideaal om een losse autospiegel weer vast te zetten. Glas op rubber laat zich uitstekend verlijmen met Cosmofix.

Bent u geïnteresseerd in onze lijm? Vraag een proefmonster aan. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een grotere bestelling. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@industrielijm.eu. Dan vertellen wij u graag hoe u met Cosmofix een autospiegel kunt lijmen.

Waarom lijmen met Cosmofix lijm?

Cosmofix is een transparante, vloeibare, universeel toepasbare secondelijm. Vanwege het eenvoudige doseringssysteem is de lijm zeer zuinig in gebruik. Daarnaast is Cosmofix, hetzij in een koelkast of vriezer bewaard, jarenlang houdbaar. De lijm zorgt ervoor dat al in enkele seconden verschillende materialen muurvast op elkaar komen te zitten. De lijm hecht onder andere rubber, metaal, keramiek, kunststof, steen en leer. Voor het vastlijmen van een autospiegel is slechts een maximale ruimte van 0,1 mm nodig is. U kunt de autospiegel dus vrijwel naadloos lijmen. Het hoofdbestanddeel van Cosmofix is cyanoacrylaat. De lijm heeft verder een zeer goede uv-stabiliteit en is uitermate bestand tegen kou en warmte.

Het lijmen van een autospiegel

Autospiegels vastlijmen moet op de volgende manier gebeuren:

  1. Maak eerst de te lijmen oppervlakken schoon, droog en vet- en stofvrij
  2. Breng Cosmofix dun aan op de auto, het verbindingsstuk of de autospiegel
  3. Druk beide materialen stevig tegen elkaar aan voor de hechting
  4. Verwijder de eventuele lijmresten voordat de lijm hardt
  5. Laat de lijm circa 8 uur uitharden voor het beste resultaat

Zorg ervoor dat u niet in aanraking komt met de lijm. Houd bovendien kinderen uit de buurt van de industrielijm.

Het bestellen bij Cosmofix

Cosmofix is vooral bekend vanwege onze vertrouwde 20 grams flesjes lijm. Maar voor grootgebruikers, zoals autogarages en de maakindustrie, leveren wij ook grotere verpakkingen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij informeren u graag over ons product, de levering en de bijbehorende kosten. Wilt u Cosmofix graag eerst even uitproberen? Vraag dan een proefmonster aan. Zo kunt u eerst controleren of onze secondelijm volledig aan uw wensen voldoet.

Ook een autospiegel lijmen met Cosmofix?

Wilt u ook autospiegels lijmen met onze krachtige industrielijm? Vraag dan direct een offerte aan. Voor meer informatie kunt u Cosmofix bereiken via telefoonnummer 085-0655232 of via e-mailadres info@industrielijm.eu. Ontdek ook hoe kinderlijk eenvoudig het is een autospiegel te lijmen met Cosmofix.