Kunststoffen oppervlakken aan elkaar lijmen

Bent u op zoek naar een secondelijm waarmee u kunststof kunt lijmen? Maak kennis met Cosmofix. Zowel productiebedrijven, fabrieken, de maakindustrie als bijvoorbeeld tandtechnische laboratoria werken graag met onze transparante, vloeibare en oplosmiddelvrije lijm. Met onze lijm kunt u kunststof stevig hechten aan andere kunststoffen oppervlakken of andere materialen. Heeft u interesse? Vraag een proefmonster of offerte aan of mail voor meer informatie over hoe u met Cosmofix kunststof kunt lijmen naar info@industrielijm.eu

De voordelen van lijmen met Cosmofix

Cosmofix industrielijm is universeel toepasbaar. Het kan kunststof in slechts enkele seconden hechten aan onder andere rubber, metaal, steen, leer of een ander kunststoffen oppervlak. Voor het hechten is een maximale ruimte van 0,1 mm nodig. Dit zorgt voor een zo goed als onzichtbare lijmnaad op uw kunststof. Het hoofdbestanddeel van Cosmofix is cyanoacrylaat. De lijm is verder uv-stabiel en hitte- en koubestendig. Een laatste belangrijk voordeel is dat de lijm zeer zuinig in gebruik is. Zo kunt u dankzij het eenvoudige doseringssysteem precies gebruiken wat u wenst. En als u na gebruik uw Cosmofix in de koelkast of vriezer bewaart, is deze nog jarenlang houdbaar.

Het lijmen van kunststof in vijf stappen

Kunststof dient op de volgende manier gehecht te worden aan andere oppervlakken:

  1. Zorg ervoor dat de te lijmen oppervlakken schoon en vet- en stofvrij zijn
  2. Breng een dun laagje Cosmofix aan op één van beide oppervlakken
  3. Druk beide materialen stevig tegen elkaar aan voor de juiste hechting
  4. Verwijder direct eventuele lijmresten, in elk geval voordat de lijm hardt
  5. Wacht vervolgens circa 8 uur zodat de lijm optimaal kan uitharden

Bestel een passende hoeveelheid

Cosmofix is zowel te bestellen in flesjes van 20 gram als in grote verpakkingen. Gebruikt u per keer slechts een beetje lijm? Kies dan voor onze kleine flesjes. Bent u juist een grootverbruiker? Dan kan het slimmer zijn een grootverpakking te kopen. Heeft u nog geen idee wat bij u past? Of bent u nog onbekend met Cosmofix? Kies er dan voor een proefmonster te bestellen. Dit geeft u de mogelijkheid te controleren of onze lijm aan al uw behoeften voldoet. Heeft u behoefte aan algemene informatie over Cosmofix? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Kunststof lijmen is eenvoudig met Cosmofix

Keramische producten zijn prima te lijmen met onze supersnelle en krachtige industrielijm. Besluit nu ook een vrijblijvende offerte aan te vragen. Of laat ons eerst een proefmonster bij u bezorgen. U kunt contact met ons opnemen voor algemene informatie via telefoonnummer 085-0655232 en e-mailadres info@industrielijm.eu. Wij informeren u graag over hoe eenvoudig u kunststof kunt lijmen met Cosmofix.