Cosmofix: voor rubber op metaal lijmen

Wilt u weten hoe u rubber op metaal kunt lijmen? Gebruik de industrielijm van Cosmofix. Deze wordt al jaren volop in de industriële sector gebruikt. Met Cosmofix kunt u metaal en rubber eenvoudig aan elkaar lijmen. Bent u benieuwd naar onze lijm? Vraag dan gerust een proefmonster aan. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen. Mail voor informatie naar info@industrielijm.eu. Wij helpen u graag aan de juiste lijm waarmee u rubber op metaal kunt vastlijmen.

Waarom lijmen met Cosmofix?

Cosmofix is een universeel toepasbare, transparante, vloeibare secondelijm. Het is zeer zuinig in gebruik en jarenlang houdbaar. De lijm lijmt al in enkele seconden en zorgt ervoor dat verschillende materialen muurvast op elkaar komen te zitten. Voor de hechting van rubber op metaal is slechts een maximale ruimte van 0,1 mm nodig is. U kunt uw materialen dus vrijwel naadloos vastlijmen. Het hoofdbestanddeel van de lijm is cyanoacrylaat. Omdat onze lijm oplosmiddelvrij is, is deze vrijwel reukloos. Daarnaast draagt onze lijm een goede uv-stabiliteit en een zeer hoge weerstand tegen kou en warmte.

Zo krijgt u metaal en rubber rubber aan elkaar

Hierbij een eenvoudig stappenplan hoe u een metalen object en een rubberen object muurvast aan elkaar kunt krijgen:

  1. Maak de oppervlakken vet- en stofvrij
  2. Breng Cosmofix dun aan op één zijde van de te verlijmen materialen
  3. Druk beide materialen stevig tegen elkaar
  4. Verwijder de lijmresten
  5. Laat de hechting circa 8 uur uitharden voor het beste resultaat

Zorg ervoor dat u zelf niet in aanraking komt met de lijm. Het is verstandig uw secondelijm na gebruik in een koelkast of vriezer te bewaren. Dan blijft de lijm jarenlang houdbaar.

Meer informatie over Cosmofix

Cosmofix industrielijm wordt veelvuldig gebruikt door de rubberverwerkende industrie, fabrikanten van transportbanden en de metaalindustrie. Deze lijm is uitermate geschikt voor het vastlijmen van rubberen oppervlakken op metalen oppervlakken. Echter, omdat onze lijm universeel toepasbaar is, kunnen ook objecten van bijvoorbeeld keramiek, kunststof, steen en leer gelijmd worden. Wilt u een bestelling plaatsen? Wij leveren naast onze vertrouwde 20 grams flesjes ook grotere verpakkingen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Met Cosmofix kunt u rubber op metaal lijmen

Bent u benieuwd naar onze krachtige industrielijm? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Of kies voor een proefmonster vooraf. Heeft u vragen? Bel naar Cosmofix via telefoonnummer 085-0655232 of mail naar info@industrielijm.eu. Wij helpen u graag aan de juiste lijm zodat u rubber op metaal kunt lijmen.