Gietijzer lijmen met hittebestendige secondelijm

Zoekt u naar een hittebestendige lijm waarmee u een gietijzer kunt lijmen? De industrielijm van Cosmofix levert u de oplossing. Onze lijm wordt al jaren veelvuldig gebruikt in de metaalindustrie, fabrieken en de maakindustrie. Diverse productiebedrijven passen deze lijm toe om gietijzer stevig te hechten aan een ander oppervlak. Heeft u interesse in onze lijm? Vraag dan een vrijblijvend proefmonster aan. U kunt u meteen een offerte aanvragen voor een grotere bestelling. Mail voor meer informatie naar info@industrielijm.eu. Wij informeren u graag over hoe u met Cosmofix gietijzer kunt lijmen.

Waarom gietijzer lijmen met Cosmofix?

Cosmofix secondelijm is transparant, vloeibaar en universeel toepasbaar. De lijm is zeer zuinig in gebruik, mede dankzij het eenvoudige doseringssysteem. Als u Cosmofix in een koelkast of vriezer bewaart, is de lijm tevens jarenlang houdbaar. Al in enkele seconden lijmt Cosmofix verschillende materialen muurvast aan elkaar. Denk aan rubber, metaal, keramiek, kunststof, steen en leer. Ook voor het vastlijmen van gietijzer is slechts een maximale ruimte van 0,1 mm nodig. Hierdoor kunt u gietijzer vrijwel naadloos lijmen. Cosmofix heeft als hoofdbestanddeel cyanoacrylaat. De lijm is uv-stabiel en uitermate bestand tegen kou en warmte.

Het lijmen van gietijzer

Gietijzeren oppervlakken kunnen op de volgende manier gelijmd worden aan andere oppervlakken. Ongeacht of deze ook van gietijzer zijn of van een ander materiaal. Volg de volgende stappen:

  1. Schoon, droog en vet- en stofvrij maken van de te lijmen oppervlakken
  2. Cosmofix dun aanbrengen op één van de oppervlakken
  3. Beide materialen stevig tegen elkaar aandrukken voor de hechting
  4. Eventuele lijmresten verwijderen voordat de lijm hardt
  5. Lijm circa 8 uur laten uitharden voor het beste resultaat

Cosmofix bestellen

Cosmofix is te bestellen in onze vertrouwde 20 grams flesjes, maar wij leveren ook grotere verpakkingen. Weet u al hoeveel u nodig heeft? Vraag dan een offerte bij ons aan. Bent u nog niet bekend met Cosmofix? Dan begrijpen wij dat u onze industrielijm graag eerst even wilt proberen. Vraag in dat geval een proefmonster aan. Zo kunt u eenvoudig testen of Cosmofix aan al uw wensen en behoeften voldoet. Heeft u vragen over ons product of over het bestellen? Neem dan contact met ons op.

Wilt u ook gietijzer lijmen met Cosmofix?

Lijmen met onze krachtige industrielijm resulteert in een muurvast en snel resultaat. Vraag direct een offerte aan of bel telefoonnummer 085-0655232 voor meer informatie. Mailt u liever? Stuur dan een bericht naar e-mailadres info@industrielijm.eu. Wij laten u graag ontdekken hoe uiterst eenvoudig het is gietijzer te lijmen met Cosmofix.