Lijm voor schoenen

Zoekt u voor uw bedrijf een schoenen lijm van professionele kwaliteit? Dan bent u bij Cosmofix aan het juiste adres. Wij leveren namelijk al jaren onze industrielijm aan verschillende bedrijven zoals de metaalindustrie, de rubberindustrie en de leer- en schoenen industrie. Onze lijm is namelijk toepasbaar bij vele soorten materialen zoals rubber, leer, kunstleer en skai. Heeft u interesse gekregen in de Cosmofix industrielijm? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Wanneer u een vrijblijvend proefmonster aanvragen. Tevens kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@industrielijm.eu. Wij informeren u graag over onze schoenen lijm.

Schoenen van rubber, leer, kunstleer en skai lijmen

Bij het lijmen van schoenen is een krachtige lijm nodig die bestand is tegen zowel hitte als kou. De Cosmofix industrielijm voldoet aan al deze eisen. Het bestanddeel dat de industrielijm zo uniek maakt is cyanoacrylaat. Het zorgt ervoor dat de secondelijm heel universeel is. Hij kan dus zowel gebruikt worden om schoenen te lijmen als metaal. Tevens is het product zeer zuinig in gebruikt. 1 gram secondelijm levert maar liefst 60 druppels op. Wanneer u de industrielijm op een donkere plek bewaard gaat hij ongeveer 3 tot 6 maanden mee. Wanneer u hem in een ijskast plaatst is hij zelfs jarenlang houdbaar.

De eigenschappen van onze schoenenlijm

De bijzondere ingrediënten van de industrielijm zorgen ervoor dat de lijm unieke eigenschappen bezit. Zo heeft de industrielijm een uiterst snelle hechting en een bijzonder korte fixeertijd. Al binnen enkele seconden is de industrielijm droog. Tevens heeft hij een zeer hoge hechtingssterkte. De hechting blijft zelfs onder zeer warme en koude temperaturen in stand en het heeft een goede uv-stabiliteit. Wilt u meer te weten komen over de verschillende eigenschappen? Lees dan op onze website het technisch informatieblad.

Universeel toepasbare lijm voor schoenen

De industrielijm is zeer breed toepasbaar. De industrieën en sectoren die bijvoorbeeld van deze secondelijm kunnen profiteren zijn:

  • Leer- en schoenenindustrie
  • Autotechniek en modelbouw
  • Elektrische industrie
  • Medische/tandheelkundige technologie
  • Afvalwatertechniek
  • Speelgoedindustrie
  • Voertuig-/scheepsbouw
  • Sieradenindustrie en optische industrie

Lijm voor schoenen? Kies voor Cosmofix!

Wilt u ook de Cosmofix industrielijm aanschaffen om schoenen te lijmen? Heeft u behoefte aan meer informatie over het product? Dan kunt u eenvoudig telefonisch contact opnemen door te bellen naar 085-0655232. Tevens kunt u mailen naar het e-mailadres info@industrielijm.eu. Wij informeren u graag over onze schoenen lijm.