Keramische oppervlakken aan elkaar lijmen

Bent u op zoek naar een lijm waarmee u keramiek kunt lijmen? Kies dan voor Cosmofix industrielijm. Welke achtergrond onze tevreden gebruikers ook hebben, met onze lijm weten zij keramiek stevig te hechten. Bent u ook benieuwd naar onze lijm? Vraag dan een proefmonster of een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie over hoe u met Cosmofix keramiek kunt lijmen kunt u mailen naar info@industrielijm.eu

Lijmen met Cosmofix biedt vele voordelen

Cosmofix industrielijm is transparant, oplosmiddelvrij, vloeibaar en universeel toepasbaar. Het kan in slechts enkele seconden verschillende materialen muurvast aan elkaar vastlijmen. Naast keramiek is onze lijm te hechten aan onder andere rubber, metaal, kunststof, steen en leer. Ongeacht wat u wilt hechten aan elkaar, Cosmofix heeft slechts een maximale ruimte van 0,1 mm nodig. De lijmgrens zal op uw keramiek dus bijna niet zichtbaar zijn. Cosmofix bestaat voornamelijk uit cyanoacrylaat. Verder is de lijm uv-stabiel en uitermate bestand tegen warmte en kou. Tot slot is de lijm zeer zuinig in gebruik. Enerzijds komt dit door het eenvoudige doseringssysteem. Anderzijds omdat Cosmofix jarenlang houdbaar is als u het in een koelkast of vriezer bewaart.

Gebruiksaanwijzing voor het lijmen van keramiek

Oppervlakken van keramiek kunnen op de volgende manier gelijmd worden aan andere oppervlakken:

  1. Zorg dat de te lijmen oppervlakken schoon, droog en vet- en stofvrij zijn
  2. Breng Cosmofix dun aan op één van beide oppervlakken
  3. Druk beide materialen stevig tegen elkaar aan
  4. Verwijder voordat de lijm hardt eventuele lijmresten
  5. Wacht circa 8 uur zodat de lijm goed kan uitharden

Grote en kleine leveringen

Cosmofix is te bestellen in flesjes van 20 gram. Maar als u veel industrielijm behoeft, kunt u ook grotere verpakkingen bestellen. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan om uw wensen door te geven. Bent u nog onbekend met Cosmofix? Dan staat u vrij een proefmonster te bestellen. Zo kunt u eerst even goed testen of onze lijm aan al uw behoeften voldoet. Wenst u meer informatie over onze lijm of werkwijze? Benader ons dan via onderstaande contactgegevens.

Besluit ook keramiek te lijmen met Cosmofix

U begrijpt, keramische producten zijn prima te lijmen met onze krachtige industrielijm. U geniet gegarandeerd van een snel en muurvast resultaat. Vraag direct een offerte aan voor uw gewenste bestelling. Bel telefoonnummer 085-0655232 of stuur een bericht naar info@industrielijm.eu voor meer informatie. Dan informeren wij u graag over hoe ideaal het is keramiek te lijmen met Cosmofix.