Cosmofix. de beste constructielijm

Zoekt u voor uw bedrijf een professionele en zeer krachtige constructielijm? Kies dan voor de industrielijm van Cosmofix. Alle vele bedrijven maken gebruik van deze secondelijm. Onder andere de metaalindustrie, fabrikanten van transportbanden en de rubberverwerkende industrie rekenen wij tot onze klantenkring. Wilt u ook onze industrielijm een keer uitproberen? Heeft u behoefte aan meer informatie over het product? Dan kunt u via het contactformulier op onze website een vrijblijvend proefmonster aanvragen. Wij informeren u graag verder over onze constructielijm.

Onze zuinige, krachtige en snelle constructielijm

Bij het opbouwen en laten hechten van constructies is een krachtige en snelle lijm zeer belangrijk. De lijm moet daarnaast lang kunnen meegaan. Dit zijn allemaal eigenschappen waar de Cosmofix industrielijm aan voldoet. Het hoofdbestanddeel van de secondelijm is cyanoacrylaat. Dit bestanddeel zorgt dat de industrielijm zeer universeel is. Hij is bijvoorbeeld geschikt voor het lijmen van rubber op metaal en ook metaal op metaal. Tevens is de lijm kostenbesparend doordat hij zeer zuinig in gebruik is. 1 gram lijm levert namelijk al 60 druppels op. De lijm gaat zeer lang mee. Wanneer u de lijm op een donkere plek bewaart, gaat hij zo’n 3 maanden mee. In een ijskast is hij zelfs jarenlang houdbaar.

De bijzonder eigenschappen van de constructielijm

De unieke bestanddelen geven de constructielijm bijzondere eigenschappen. Zo staat de lijm bekend om zijn zeer snelle hechting. Al binnen enkele seconden is de lijm droog. Tevens is de industrielijm zeer weerbestendig. Zowel onder zeer koude en warme temperaturen blijft de hechting in stand. Wilt u meer te weten komen over de eigenschappen van de Cosmofix industrielijm? Dan kunt de gebruiksaanwijzing en het technisch informatieblad lezen op onze website.

De toepasbaarheid van de constructielijm

Doordat Cosmofix zo universeel is, kunnen vele industrieën en sectoren gebruik maken van de industrielijm. De lijm is onder andere toepasbaar in:

  • Optische industrie en orthopedie
  • Elektrische industrie
  • Medische/tandheelkundige technologie
  • Leer-/schoenenindustrie
  • Afdichtingstechniek
  • Agrarische sector

Vraag een offerte aan voor de constructielijm

Wilt u de Cosmofix industrielijm aanschaffen? Of wenst u eerst meer informatie voordat u overgaat tot aankoop? Neem dan eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 085-0655232. Mailen is mogelijk via het e-mailadres info@industrielijm.eu. Tevens kunnen wij een vrijblijvende offerte leveren op maat van onze constructielijm.