Cosmofix en cyanoacrylaatlijm

Cosmofix Industrielijm heeft als hoofdbestanddeel cyanoacrylaat. Dit zorgt ervoor dat onze lijm slechts in enkele seconden hecht, zeer korte fixeertijden heeft en zorgt voor een muurvast resultaat. Om deze redenen wordt onze transparante secondelijm veelvuldig toegepast in diverse branches, waaronder de maakindustrie, de metaalindustrie en tandtechnische laboratoria. Met onze lijm kunnen verschillende materialen aan elkaar gelijmd worden. Vraag direct een proefmonster of een vrijblijvende offerte aan. Mail naar info@industrielijm.eu voor meer informatie of lees verder om meer te weten te komen over cyanoacrylaat.

Wat is cyanoacrylaatlijm?

Cosmofix is een vloeibare secondelijm. Cyanoacrylaat bestaat in vloeibare vorm uit monomeren van cyanoacrylaatmoleculen. Als deze moleculen in contact komen met een beetje vocht (uit de lucht of van de te lijmen oppervlakken), gaat het polymeriseren. Daardoor wordt de lijm hard. De twee oppervlakken die u wilt lijmen, worden bij elkaar gehouden door de vanderwaalskrachten tussen het oppervlak en de lijm. Deze werkwijze werkt op onder andere rubber, metaal, keramiek, kunststof, steen en leer. Cosmofix secondelijm is verder uv-stabiel, oplosmiddelvrij en zeer goed bestand tegen kou en warmte. Interesse in onze lijm? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Gebruiksaanwijzing van lijm met cyanoacrylaat

Als u Cosmofix wilt gebruiken, hanteer dan de volgende stappen:

  1. Maak eerst de te lijmen oppervlakken droog, schoon en vet- en stofvrij
  2. Breng daarna enige Cosmofix aan op één van de te lijmen materialen
  3. Druk vervolgens beide materialen stevig tegen elkaar voor de hechting
  4. Verwijder direct eventuele lijmresten, in elk geval voordat de lijm hardt
  5. Laat de lijm tot slot circa 8 uur laten uitharden voor het beste resultaat

Hoe gebruikt u Cosmofix?

Cosmofix heeft zijn populariteit grotendeels te danken aan zijn zuinige verbruik. Zo zijn al onze flesjes voorzien van een eenvoudig doseringssysteem. Daarnaast is Cosmofix jarenlang houdbaar als u het in een koelkast of vriezer bewaart. Gebruikt u secondelijm veelvuldig, maar niet elke keer in grote hoeveelheden? Dan is het verstandig onze flesjes van 20 gram te bestellen. Bent u een grootverbruiker? Geef dan aan ons door dat u wat grotere verpakkingen wenst. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe. Wilt u onze industrielijm eerst even proberen? Vraag dan een proefmonster aan. U bereikt ons via onderstaande gegevens.

Koop cyanoacrylaatlijm van Cosmofix

Bent u inmiddels ook overtuigd van de positieve werkzaamheid van cyanoacrylaat? Bestel dan nu Cosmofix secondelijm. Geef door wat u wilt bestellen door een vrijblijvende offerte aan te vragen. Of kies eerst voor een proefmonster. Extra informatie over cyanoacrylaat kan verkregen worden via telefoonnummer 085-0655232 of e-mailadres info@industrielijm.eu.