EPDM lijm van Cosmofix Industrielijm

Zoekt u een professionele EPDM lijm voor gebruik in uw bedrijf? Moet het een krachtige zijn en van een zeer hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u bij Cosmofix aan het juiste adres. Wij leveren onze industrielijm aan vele grote bedrijven. Onder andere fabrikanten van transportbanden, de metaalindustrie en de rubberverwerkende industrie scharen wij onder onze klantenkring. Wilt u als bedrijf meer te weten komen over onze krachtige industrielijm? Dan kunt u verder lezen voor meer informatie. Wilt u een vrijblijvend proefmonster ontvangen? Vul dan het contactformulier in op onze website en u ontvangt onze EPDM lijm.

De bestanddelen van onze EPDM lijm

Wanneer u als bedrijf werkt met EPDM, weet u hoe belangrijk het is dat er een goede secondelijm wordt gebruikt met een krachtige werking. De industrielijm van Cosmofix heeft bestanddelen die de lijm naast krachtig, ook zeer universeel toepasbaar maken. Het hoofdbestanddeel van Cosmofix is cyanoacrylaat. Het product is zeer zuinig in gebruik. 1 gram industrielijm levert al 60 druppels op. Om de industrielijm zo lang mogelijk te kunnen gebruiken, plaatst u het in de ijskast. Hij gaat dan jaren mee. Wanneer u de industrielijm op een donkere plek bewaart, gaat hij ongeveer 3 tot 6 maanden mee.

Gebruik van onze lijm bij EPDM

EPDM (Ethyleen-Propyleen-Dieen Monomeer) wordt onder andere gebruikt in de bouw bij dakafdichting, de automobielsector bij afdichtingsringen en -strips bij ramen en deuren, transportbanden, elektrische isolatie en slangen (tuinslangen). Onze industrielijm kan dus gebruikt worden wanneer u EPDM wilt vastlijmen. Verder is het ook toepasbaar bij vele andere materialen. Kijk op onze website voor alle mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

De werking van Cosmofix lijm

Om EPDM op een krachtige manier met elkaar te verbinden, is het belangrijk dat industrielijm een aantal eigenschappen bezit. Zo heeft de lijm een zeer snelle hechting nodig en moet hij binnen enkele seconden droog zijn. Het moet bestand zijn tegen warmte en kou en een zeer hoge hechtingssterkte hebben. Gelukkig bezit de industrielijm van Cosmofix al deze eigenschappen. Het is dus zeer goed in gebruik te nemen wanneer u in uw bedrijf veel werkt met EPDM-rubber. Kijk voor de andere eigenschappen van de industrielijm verder op de website.

Interesse in onze EPDM Lijm? Neem contact op!

Heeft u als bedrijf behoefte aan een krachtige industrielijm met een hoogwaardige kwaliteit? En wenst u meer informatie over Cosmofix? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0655232. Mailen mag naar info@industrielijm.eu. EPDM lijmt u met Cosmofix Industrielijm.