Bestel de hittebestendige lijm van Cosmofix

Bent u op zoek naar een hittebestendige lijm voor keramiek? Dan bent u bij Cosmofix aan het juiste adres. Onze hittebestendige lijm is een professionele secondelijm die al jaren volop door de industriële sector gebruikt wordt. Met Cosmofix kunt u keramiek eenvoudig aan elkaar lijmen. Omdat ons product hittebestendig is, kan het gelijmde product naderhand eenvoudig in een oven, magnetron of aan open vuur worden blootgesteld. Vraag een proefmonster of offerte aan of mail naar info@industrielijm.eu, als u interesse heeft in onze hittebestendige industrielijm.

Ideaal voor het lijmen van keramiek

Cosmofix is een universeel toepasbare secondelijm. Doordat deze zeer vloeibaar, transparant en hittebestendig is, is het zeer geschikt voor het lijmen van keramische producten. Het product is zeer zuinig in gebruik. Slechts één gram industrielijm levert maar liefst 60 druppels op. Het handige doseerflesje met drie standen zorgt ervoor dat u altijd de gewenste hoeveelheid gebruikt. Bovendien is het in de koeling jarenlang houdbaar. Het hoofdbestanddeel van de industrielijm is het hittebestendige cyanoacrylaat. Dit ingrediënt maakt het mogelijk dat er voor de hechting een maximale ruimte van 0,1 mm nodig is. U kunt uw keramische product dus vrijwel naadloos lijmen.

De voordelen van onze hittebestendige lijm voor keramiek

Cosmofix industrielijm draagt vele aantrekkelijke eigenschappen. Hierbij enkele bijzondere voordelen op een rij:

  • Lijmt in seconden
  • Is oplosmiddelvrij
  • Heeft korte fixeertijden
  • Heeft een goede uv-stabiliteit
  • Heeft een hoge weerstand tegen kou en warmte

Gebruiksaanwijzing van hittebestendige lijm

Voor het beste resultaat is het van belang dat de te verlijmen oppervlakken schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Dit kunt u realiseren door uw keramische producten schoon te maken met bijvoorbeeld aceton of alcohol. Gebruik hiervoor géén terpentine of wasbenzine. Deze producten zijn te vet voor een goede hechting. Breng Cosmofix aan op één van de aan elkaar te lijmen delen en druk de twee delen tegen elkaar aan. Na enkele seconden ontstaat er al een hechting. U ontvangt het beste resultaat na circa 8 uur uitharden.

Bestel nu hittebestendige lijm voor keramiek

Heeft u interesse in onze krachtige industrielijm? Vraag dan eenvoudig een proefmonster of een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor vragen kunt u contact met Cosmofix opnemen via telefoonnummer 085-0655232 en e-mailadres info@industrielijm.eu. Wij informeren u graag over alle voordelen van en mogelijkheden met onze hittebestendige lijm voor keramiek.