Bestel de krachtige lijm van Cosmofix

Bent u als bedrijf op zoek naar een krachtige lijm voor professioneel gebruik? Dan bent u bij Cosmofix aan het juiste adres. De industrielijm van Cosmofix is een professionele secondelijm die al jaren lang door vele bedrijven wordt gebruikt. Wij leveren onder andere aan fabrikanten van transportbanden, de metaalindustrie en de rubberverwerkende industrie. Heeft u interesse in deze superkrachtige lijm voor uw bedrijf? Of wenst u meer informatie over het product? Dan kunt u verder lezen of u neemt direct contact met ons op door te mailen naar info@industrielijm.eu. Vraag vrijblijvend een proefmonster aan van onze lijm, door het contactformulier op onze website in te vullen.

De eigenschappen van Cosmofix lijm

Cosmofix is een zeer krachtige secondelijm, die door veel bedrijven wordt gebruikt. Het product is uiterst zuinig in gebruik. 1 gram industrielijm levert namelijk maar liefst 60 druppels op. Het hoofdbestanddeel van de industrielijm is cyanoacrylaat. Door dit ingrediënt is onze lijm zeer universeel toepasbaar als secondelijm. De industrielijm kan op een donkere plek 3 maanden bewaard worden. Plaatst u hem echter in een ijskast, dan is hij nog jarenlang houdbaar.

Voordelen van de Cosmofix lijm

De Cosmofix industrielijm bezit vele bijzondere eigenschappen. Dit komt mede door de bijzondere bestanddelen die erin verwerkt zijn. Wij zetten een aantal van de vele voordelen van deze industrielijm voor u op een rij. De industrielijm:

  • Fixeert
  • Lijmt binnen seconden
  • Is oplosmiddelvrij
  • Heeft een hoge weerstand tegen koud en warmte
  • Heeft een zeer hoge hechtingssterkte

De toepasbaarheid van de cosmofix lijm

Als bedrijf wilt u graag weten in hoeverre een secondelijm toepasbaar is alvorens het in gebruik wordt genomen. Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden van de industrielijm. Zo is hij te gebruiken in de afvalwatertechniek, de elektrische techniek, de speelgoedindustrie, de autotechniek en de agrarische sector. Daarnaast is het toepasbaar bij het afdichten van ramen, voorgevels en vitrines. Op onze website vindt u meer informatie over de mogelijkheden van onze industrielijm en technisch informatieblad. Tevens kunt u ook contact met ons opnemen.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u als bedrijf interesse in onze krachtige industrielijm? Of wenst u meer informatie over het product? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0655232. Mailen kan naar info@industrielijm.eu. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van onze lijm.