Bestel de metaallijm van Cosmofix

Bent u als bedrijf op zoek naar een professionele metaallijm met een zeer krachtige werking? Dan is de industrielijm van Cosmofix wat voor u. Wij zijn al jaren leverancier van industrielijm aan verschillende grote bedrijven. Onder andere de metaalindustrie, fabrikanten van transportbanden en de rubberverwerkende industrie maken gebruik van onze lijm. Wilt u als bedrijf ook onze lijm uitproberen? Of wenst u meer informatie over het product? Lees dan verder of neem contact met ons op door te mailen naar info@industrielijm.eu. Tevens kunt u ook vrijblijvend een proefmonster aanvragen van onze metaallijm door het online contactformulier op onze website in te vullen.

De inhoud van de metaallijm

In de metaalindustrie is een krachtige lijm met een hoogwaardige kwaliteit zeer belangrijk. De Cosmofix industrielijm heeft alles wat u in een goede metaallijm zoekt. Het hoofdbestanddeel van de lijm is cyanoacrylaat. Dit bestanddeel zorgt dat de industrielijm uitermate geschikt is voor het lijmen van rubber op metaal en ook metaal op metaal. Het product is uiterst zuinig in gebruik. 1 gram lijm levert namelijk al 60 druppels op. U kunt de lijm naast de standaard 20 grams flesjes ook bestellen in grotere verpakkingen. Wanneer u de lijm op een donkere plek bewaart, gaat hij zo’n 3 maanden mee. In een ijskast is hij zelfs jarenlang houdbaar.

De bijzondere eigenschappen van de metaallijm

De industrielijm heeft vele verschillende unieke eigenschappen. Zo heeft de lijm een zeer snelle hechting. De lijm is al binnen enkele seconden droog. Daarnaast is hij oplosmiddelvrij en heeft een zeer grote hechtingssterkte. Zelfs bij zeer warme en koude temperaturen blijft de hechting in stand. Lees de gebruiksaanwijzing en het technisch informatieblad voor meer informatie over de verschillende eigenschappen van de industrielijm.

Wie maken gebruik van de metaallijm?

Door zijn krachtige eigenschappen is de metaallijm zeer universeel. Er zijn dan ook vele industrieën en sectoren die van deze lijm profiteren. Wij zetten er een aantal voor u op een rij:

  • Autotechniek en modelbouw
  • Elektrische industrie
  • Medische/tandheelkundige technologie
  • Afvalwatertechniek
  • Afdichtingstechniek
  • Voertuig-/scheepsbouw
  • Sieradenindustrie en optische industrie

Bel of mail voor meer informatie

Wilt u de industrielijm van Cosmofix bestellen? Of wenst u meer informatie over het product? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085-0655232. Tevens kunt u mailen naar het e-mailadres info@industrielijm.eu. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze metaallijm.