Deurrubbers van auto en / of caravan lijmen met de industrielijm van Cosmofix

Wilt u in uw bedrijf gebruiken maken van een lijm waarmee u deurrubbers van een auto of caravan kunt lijmen? Kies dan voor de industrielijm van Cosmofix. Wij leveren Cosmofix industrielijm aan verschillende garage’s, autoschadebedrijven en bedrijven die rubber verwerken. De lijm is namelijk uitermate geschikt om materialen zoals rubber, kunststof en metaal op een krachtige manier met elkaar te verbinden. Bent u benieuwd geworden naar de vele voordelen van de industrielijm? Wenst u meer informatie? Vraag dan een gratis en vrijblijvend proefmonster aan via het contactformulier op de website. Tevens kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar info@industrielijm.eu. Wij informeren u dan graag over hoe u rubber kunt lijmen met Cosmofix.

Krachtig lijmen met onze secondelijm

Wanneer u veel met rubber werkt, weet u dat een krachtige verbinding van uiterst belang is wanneer u twee oppervlakken met elkaar wilt verbinden. De industrielijm van Cosmofix is een lijm die aan al uw verwachtingen zal voldoen. Cosmofix is een vloeibare en transparante lijm die zeer universeel is. Hij kan onder andere gebruikt worden bij het lijmen van rubber, EPDM, keramiek, steen, leer en metaal. De secondelijm is al binnen enkele seconden droog en is uiterst krachtig. Hij is zeer zuinig in gebruik. Dit betekent dat 1 gram Cosmofix industrielijm al 60 druppels oplevert. Het hoofdbestanddeel van de industrielijm is cyanoacrylaat. De lijm is stabiel bij uv-straling en is zeer goed bestendig tegen kou en warmte.

Het lijmen van materialen

Wanneer u rubber of een ander materiaal wilt lijmen, moet u een vast stappenplan volgen. Wij werken het stappenplan voor u uit:

  1. Zorg dat de oppervlakken schoon, droog en vet- en stofvrij zijn
  2. Breng de industrielijm aan op één van de oppervlakken
  3. Druk beide materialen stevig tegen elkaar aan voor een stevige hechting
  4. Verwijder eventuele lijmresten voordat de lijm hard is geworden
  5. Laat de lijm circa 8 uur uitharden voor het beste resultaat

Bestel de Cosmofix industrielijm

Heeft u interesse gekregen in de Cosmofix industrielijm en wilt u graag een bestelling plaatsen? Dan heeft u de keuze uit de vertrouwde 20 grams flesjes of onze grotere verpakkingen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Wilt u Cosmofix eerst graag uitproberen? Vraag dan een vrijblijvend proefmonster aan en test hem zelf.

Bel voor meer info over het lijmen van rubber

Wilt u ook de Cosmofix industrielijm uitproberen? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan telefonisch contact met ons op door te bellen naar 085-0655232. Tevens kunt u mailen naar e-mailadres info@industrielijm.eu. Vraag een vrijblijvend proefmonster aan als u zelf rubber wilt lijmen met Cosmofix.