De krachtige secondelijm van Cosmofix

Zoekt u voor uw bedrijf een professionele secondelijm met een zeer krachtige werking? Dan willen wij bij Cosmofix u graag helpen. Wij zijn namelijk al jaren de vaste leverancier van industrielijm van verschillende bedrijven. Wij rekenen onder andere de metaalindustrie, de rubberverwerkende industrie en de fabrikanten van transportbanden tot onze klantenkring. Heeft u ook behoefte aan een krachtige industrielijm? Wenst u meer informatie over het product? Lees dan verder of u neemt direct contact met ons op door te mailen naar info@industrielijm.eu. Tevens is het op onze website mogelijk om een gratis en vrijblijvend proefmonster aan te vragen van onze secondelijm.

De bestanddelen van Cosmofix secondelijm

De Cosmofix industrielijm is uiterst zuinig in gebruik. Uit 1 gram industrielijm kunt u zelfs 60 druppels lijm halen. Hij is dus zeer kostenbesparend voor uw bedrijf. Het hoofdingrediënt van de lijm is cyanoacrylaat. Dit bijzondere bestanddeel is zeer universeel toepasbaar. De lijm blijft het langst houdbaar wanneer hij in een ijskast wordt geplaatst. Hij is dan jarenlang nog te gebruiken. Wanneer u de industrielijm bewaart op een donkere plek is hij ongeveer 3 maanden houdbaar. Zoals gezegd is Cosmofix een zeer krachtige secondelijm, die door veel bedrijven wordt gebruikt.

De bijzondere eigenschappen van de secondelijm

De speciale bestanddelen van Cosmofix industrielijm zorgen er ook voor dat hij vele bijzondere eigenschappen bezit. Zo heeft de lijm een zeer snelle hechting bij montagewerkzaamheden. Al binnen enkele seconden is hij droog. Tevens is hij oplosmiddelvrij en heeft hij een zeer hoge hechtingssterkte. De hechting blijft ook zeer sterk bij warmte en kou. Wilt u meer te weten komen over de verschillende eigenschappen? Dan bezoekt u onze website of u neemt contact met ons op.

Het gebruik van de secondelijm

Onze secondelijm is zeer breed toepasbaar. Hij is naast de vertrouwde 20 grams flesjes ook leverbaar in grotere verpakkingen. Wij zetten een aantal sectoren en industrieën voor u op een rij waarbij de lijm zeer goed gebruikt kan worden:

  • Afvalwatertechniek
  • Afdichtingstechniek
  • Elektrische industrie
  • Voertuig-/scheepsbouw
  • Medische/tandheelkundige technologie
  • Sieradenindustrie en optische industrie
  • Autotechniek en modelbouw

Bel of mail ons

Heeft u als bedrijf behoefte aan onze industrielijm? Wilt u graag een offerte op maat? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0655232. Mailen is mogelijk via info@industrielijm.eu. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden van onze secondelijm.