Bestel de superlijm van Cosmofix

Zoekt u voor uw bedrijf een superlijm met een zeer krachtige werking? Maak dan kennis met de industrielijm van Cosmofix. Deze lijm wordt al door vele sectoren en industrieën gebruikt voor het lijmen van materialen zoals metaal, rubber en leer. Wij leveren onze secondelijm onder andere aan de metaalindustrie, de rubberverwerkende industrie en fabrikanten van transportbanden. Wilt u meer te weten komen over deze lijm? Of wilt u direct een bestelling plaatsen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen naar het e-mailadres info@industrielijm.eu. Tevens kunt u ook vrijblijvend een proefmonster aanvragen via het contactformulier op onze website. Hiermee kunt u zelf onze superlijm uitproberen.

De eigenschappen van Cosmofix superlijm

De superlijm van Cosmofix is krachtig door zijn bijzondere ingrediënten. Het hoofdbestanddeel is cyanoacrylaat. Dit component zorgt ervoor dat de lijm zeer breed toepasbaar is. Daarnaast is het product uiterst zuinig in gebruik. 1 gram industrielijm geeft al 60 druppels. Na gebruik is de industrielijm nog heel lang houdbaar. Op een donkere plek is hij tussen de 3 en 6 maanden houdbaar, maar in een ijskast is hij na jaren nog steeds te gebruiken.

De kenmerken van de superlijm

De bestanddelen als cyanoacrylaat geven de industrielijm de unieke eigenschappen waar de lijm bekend om staat. De lijm zorgt bijvoorbeeld voor een zeer snelle hechting. Al binnen enkele seconden is de lijm droog. De zeer hoge hechtingssterkte zorgt ervoor dat alles perfect op zijn plaats wordt gehouden. Zelfs warmte en kou hebben geen invloed op de hechting. Wilt u meer te weten komen over de verschillende eigenschappen van de industrielijm van Cosmofix? Dan kunt u het technisch informatieblad lezen op onze website. Tevens kunt u contact met ons opnemen.

De toepasbaarheid van Cosmofix superlijm

De secondelijm is zeer universeel inzetbaar. De sectoren en industrieën die bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van deze industrielijm zijn:

  • Afvalwatertechniek
  • Afdichtingstechniek
  • Elektrische industrie
  • Voertuig-/scheepsbouw
  • Medische/tandheelkundige technologie
  • Sieradenindustrie en optische industrie
  • Autotechniek en modelbouw

Neem contact op voor meer informatie over de superlijm

Bent u benieuwd geworden naar de industrielijm van Cosmofix? Wenst u meer informatie over het product? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen door te bellen naar 085-0655232. Mailen is mogelijk via info@industrielijm.eu. Wij geven u graag meer informatie over onze superlijm.